tiistai 3. heinäkuuta 2018

Ketjureaktio

Lumipallona luokses vierin.

Aamiaiskone on itseironiaa tihkuva ketjureaktiolaite joka nautti poikkeuksellisen hyvän kahvikupillisen lähimarketin kassojen läheisyydessä. Hinta-laatusuhde oli mitä parhain. Euron verran isomman skaalan viemukanasi-pahvimukista. Se oli jopa niin kannattavaa että harkitsen huomisen reittejä sen kautta. Kone on käytännöllinen syvällisen sijaan. Lähimarketin miljöö ei sisällä romantiikkaa, mutta tietää miten kupillinen keitetään. Sellaista taitoa kuuluu tukea kuten taitoja kuuluisi. 

Viikonloppuna lauletaan ja miten se onkaan ihanaa. Niin hyvää että ahdistus tulee kylään sitä tasapainoittamaan. Pienen voiton huraa kestää ja sit huomaan, Jim Morrison kuoli tänään. Vaikkei toista ihmistä voi omistaa niin en tässä yhteydessä tiedä kummin päin se meneekään. Sellaisia kohtalon lankoja ja reittejä, ihan just vähän liikaa yhteistä. Että jostain nurkan takaa se taas kurkkaa ja minut merkkaa. Sul on duuni tääl sunki pitää koskettaa. 

Sun pitää juosta lujempaa kuin ne jotka sua hidastaa.

Mun tekee mieli sitä kupillista vaikka on jo valtavan myöhä. Vaikka väsyttää ja tekee mieli hetkeksi käpertyä. Ottaa sellainen meritähden mallinen asento siihen asti kunnes tapahtuu, etten vaan päätä tehdä viime hetkellä siitä kaikesta hiiltä. Sitten taas tajuunki, joku on ajatellu näin mua ennenki. Lepää nyt sinä ainakin. Joku päivä on minun vuoroni. 

"I see myself as an intelligent, sensitive human, with the soul of a clown which forces me to blow it at the most important moments" 
-Jim Morrison
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig