torstai 5. heinäkuuta 2018

Taikasaappaat


Tee-se-itse taikasaappaat. Ohje on yksinkertainen.
  • Kaiva esiin lempimaiharisi ja huomaa että toinen pohja on lähestulkoon irti. Etsi käsiisi teollisuusliimaa ja laita puristukseen kuivumaan. 
  • Peitä maa edellisvuoden keikkajulisteella ja spreijaa tuore kerros kultamaalia ulkoilmassa. Ihastele kättesi työtä ja viimeistele kohdat jotka jäivät huomiotta.
  • Anna tyylipopojen kuivua rauhassa ennen niiden siirtämistä sisätiloihin. Tee pieni koeajo käyttöönottoa. Liiman ei ole tarkoitus kestää kuin keikkojen ajan, mutta pitoa sopii silti testata.


Maali kuluu käytössä nopeasti ja näyttääkin parhaimmalta hetken käytön jälkeen. Tyylin etuihin kuuluu vaihtelun laaja kirjo. Kun väripinta on riittävän haalistunut, mikään ei estä sen korvaamista uudella toisensävyisellä kerroksella. Kyseessä on monikäyttöinen asuste jokaiseen tilaisuuteen. Spraykannusta riittää myös moneen käyttökertaan ja lukuisaan muuhunkin tarkoitukseen kuin vain kenkien sievistämiseen. Sillä on aikojen saatossa ilmaistu itseään ja mielipiteitä. Pitkät perinteet tuntuvat myös kävellessä. Ne muuttaa liian virallisilta tuntuvat asut maanläheisimmiksi. 

Maiharit jalassa juoksee myös lujempaa kuin korkkareilla.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig