keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Kirppistelyä pt.7


Päätin toteuttaa suunnitelmani päiväretkistä naapurikyliin. Sellaisia lyhyitä reissuja lounaalle ja takaisin. Olen tarvinnut paljon ystäviäni viime aikoina joten tällaiset maisemanvaihdot tekevät hyvää. Käymme syömässä jotain ja sitten tehdään löytöjä paikallisilla kirpputoreilla. Sellaista matalaenergistä toimintaa joka ei vaadi kuin pidempiä kävelyretkiä parhaille apajille. Etsin nimittäin jotain hyvin tietynlaista. 

Ruskea pitkä kesämekko

Olen astumassa ikiomaan aikakauteeni. Hyvin tyylitietoisena yksilönä olen kirjoittanut listan kaikesta huomioitavasta, se kattaa sävykartat kiharoiden tiheyteen. Minulla on myös viimeistelty teoria universumista joka vastaa kun sinne huudetaan. Haen sitä oikeaa jokaiselle keikalle. Mukavasti istuvaa mekkoa joka istuu vielä paremmin itse tilaisuuteen. En ole koskaan kannattanut ajatusta vetovoiman laista hetkellisten halujen toteuttajana, vaan luottamuksena sille että se oikea kävelee kohdalleni kunhan ymmärrän mennä sen luokse. Se on kirpputorien taian ydin. 


Villakangasmekko vyöllä

Perjantain keikalle löytyi toisesta apajasta se sopiva sievyyslaitos joka kasautuu kokonaisuudeksi muutaman lisäominaisuuden avulla. Ymmärrätte kun perehdytän teidät suunnitelmiini lähitulevaisuudessa. Tai vielä parempi, tulkaa itse paikan päälle näkemään ja kokemaan se itse. 


Pitsimekko

Ja voi onnea. Sieltä toisesta apajasta löytyi täydellinen yksilö lauantaille. Se huijaa hienoudellaan. Oikeastaan se on helpommin puettu ja kannettu kuin alunperin olin katsonut. Sellaisia minä etsin alituiseen. Jotka voin unohtaa ylleni ollakseni. Tämä on tärkeää, olen sen esiintyjänä päättänyt tärkeäksi.


Lisäksi löysin tuoksuja. Herkän tuoksun ja makean vartalovoiteen hyvin huokeaan yhteishintaan. En tule saamaan itsestäni tarpeeksi koko viikonlopun aikana. Sallikaa tämä minulle. Niin harvoin saa tällaista turhamaisuutta syleillä, etenkin kun universumin taajuudelta yllesi heitetään mageet kuteet ja hajuvettä.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig