torstai 19. heinäkuuta 2018

Myrsky tulee


"Delia St.Claire I:n yhteinen harmonia löytyy lukuisten tyylien ja vaikutteiden joukosta. Tunnelmia lainataan popkulttuurista vuosisadan alun romantiikkaan, psykedeelisestä rockista jazziin, Suomen karun kauniista luonnosta vaihtoehtoisiin maailmoihin, aavikon dyyneiltä hienoihin pariisilaisiin kahviloihin."

Vetoava esittelyteksti tiivistämään jutun juju, riittävän epämääräinen että uteliaimmat uskaltaa paikalle. Ei kukaan tiedä mitä odottaa uudelta musiikilta. Siksi sitä vertaillaan siihen ja tuohon, se näyttää haisee ja maistuu vähänniinku tältä. Pureskellaan valmiiksi juuri sen verran että sylki liukastaa. Koukku veteen ja naarataan. Mikä on siis päivän kala? Tuore kala ei haise. Tää frakki kyl haisee vähän. Se on nähnyt maailmaa ja mennyt rikki sitä rakastellessa. Se on imenyt itseensä taiteen koko esanssin ja jonakin päivänä siitä voi puristaa pyhää öljyä. Happamankatkeraa nektaria joka tuoksuu hieltä, pitkiltä öiltä, viiniltä ja vanhalta nahalta. 


"Dēlīrō, ergo cogito, ergo sum"


Poikkean suoralta tieltä, siis ajattelen, siis olen. En ole varma kirjoitetaanko se noin, mutta latina näyttää kauniilta ja tekee kaikesta hienompaa. Ja onhan se täysin totta. Ettei tämä kuulosta miltään tai keneltäkään toiselta niin miksi valehdella. Uteliaisuus kenties tappoi kissan, mutta nautinto toi hänet takaisin. Niin se loru oikeasti menee. 

Haluan vain nähdä kaiken ja rakastua. Silmästä silmään. Palaa tuhantena liekkinä ja nousta savuna katonrajaan. Olet niin kaunis. Saat minut laulamaan. En voi uskoa että olet olemassa ja vaikka et olisikaan, meillä tulee aina olemaan tämä ilta. SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig