torstai 28. kesäkuuta 2018

Ehtootori


Pyörältä puuttuu nimi, mutta siinä on kori ja korissa ruusu. Hankin tekokukan edullisena ja pätkin sitä saksilla sopivammaksi. Punoin sen koriin kiinni rautalangalla ja reunustin ruusua lisäksi lehdillä. Haaveilen isommasta kimpusta, mutta täytyy keksiä joku oivallisempi tapa kiinnittää ja irroittaa tarpeen vaatiessa. Kokeilemalla se selviää, mutta uskoisin auringon haalistavan kukat ennenpitkää ja paljastaa niiden muovisuuden. En jaksaisi urakkaa yhä uudestaan. Olen varma että keksin jotain ennenpitkää.


Mykkäelokuvafestivaalit 27.8.-2.9.2018


Ohitseni purjehti terassilautta. Siihen oli katettu pitkä pöytä ja ihmisiä sen ympärille. Sain siitä valtavan huonosti kuvia, mutta ehdin vilkuttaa. Ja taivas oli tänään kaunis. Kuljin aivan liian raskaissa vaatteissa kuin tahallani peitellen. Olen silti tyytyväinen että lähdin ulos. Antauduin seuran kaipuulle ja tein jopa löydön. 


En koe hyppiväni eri rummun tahtiin. Teen loogisia ratkaisuja. Ostan talvivaatteeni kesäisin ja kesävaatteeni talvisin. Säästän yllättävän pennin kauaskatseisuudella ja ymmärrän selkeästi maailman pyörivän akselinsa ympäri. Vuosi vierii kausiensa ohi ja vaikka Juhannus meni vasta, en minä tuota kirjaa Jouluna kirjaston poistokorista löydä. Vaan juuri nyt sillä hetkellä kun se on löydettävissä. 


Kolmea sorttia kotitekoista hilloa.
~
Raparperi-sitruuna-inkivääri

omena

ja

mansikka.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig