torstai 21. kesäkuuta 2018

Aamiaiskoneen talo

TERVETULOA


Haloo..?

Haloo. HALOO! Onko ketään paikalla? Ajattelin jos tulisin hakemaan hieman suojaa kun ovi näytti olevan auki ja näin kylttinne. Tällä tuoksuukin niin hyvältä. Taidan olla hieman nälkäinen ja muistan seutua hämärästi. En kai häiritse? Jos vain istun tähän ruokapöydän ääreen odottamaan. 

En ymmärrä ääntäni. Se puhuu välillä kielillä enkä tiedä mitä yrittää sanoa. Sävy ja samettisuus vaihtavat taajuuksia, koitan vain pysyä perässä. Yhtenä päivänä se laulaa kamarineidon salaisuuksista kristallin kirkkaudella ja toisena karheasti kuin nälkiintynyt karhu. En pysty itsekään kuuntelemaan nauhoitetta enää. En tunnista siinä itseäni, mutta samalla se on hyvinkin minä. Laulamassa lempiaiheestani vuoteenpohjalla kun olen viettänyt tavallista railakkaamman illan paikallisessa. Herännyt hybrikseni rippeistä neuvotellen motoristen kykyjeni kanssa seuraavasta etapista. Kaikkialle särki ja ääni oli ruma. Se oli polttanut koko illan tupakkaa ja juonut kalliita viskejä jonkun toisen laskuun. Ääni oli ruma ja niin komea. Miten tollasesta lapsesta edes lähtee sellainen. Sen on pakko olla riivattu tai sitten se huijaa jotenkin muuten.

Tervetuloa aamiaiskoneen taloon!
Odottakaa kun puen ensin frakkini ja sitten kalistelen hetken luitani. Olen taas vikitellyt niitä kylän kauneimpia ja ollut suurta taiteilijaa enemmän kuin normit sallivat. Nimeni on Mestari Boogie ja asun kaapissasi. Näitä helvetin lälläreitä joutuu sieltä asti katsomaan ja kuulemaan. Pä-pä-päästä minut jo a-a-anna minun näyttää mistä kana kusee. Sieltähän mistä nämä munatkin on tippuneet rikottaviksi. Miten muuten tykkäät syödä ne? Kuorineen vai ilman? Ka-ka-katsos uhrasin omani aikaa sitten toisessa elämässä. Eivät mahtuneet portista sisään niin leikkautuivat pois 
HA HA HA. 
Istu aloillasi. Et pääsisi kuitenkaan pakoon. Juotko kahvisi mustana? 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig