lauantai 16. kesäkuuta 2018

Karkkipurkki


Bonbons tarkoittaa Ranskasta suoraan käännettynä hyvähyvää. En karkkia edes syö, mutta ihan purkin takia siihen oli laitettava jotain esille. Huokumaan vieraanvaraisuutta ja karaisemaan itsehillintää. Minusta tuli sellainen jotka ostavat herkkuja vain koristeeksi. Se oli lievä kriisi. En ole koskaan voinut luottaa sellaisiin ja yhtäkkiä olin yksi heistä. 


Idea toimi teoriassa. Purkin sisältö jäi koskemattomaksi viikkoja kerrallaan, mutta ennen pitkää, aina jossain vaiheessa ne vain.. katosivat. Kunnes kerran mietin ja aivan turhaan mietinkin, kun ratkaisu tuli aivan itsestään esittelemään itsensä. "Ksylitoli ei korvaa hampaiden harjausta" sanoo hammaslääkäriliitto, mutta se korvaa perinteisten hedelmämakeisten tarpeen ja miellyttää nälkäistä silmääni. 


Purkin näppäryys on siinä, että se muistuttaa olollaan kutsuvasti luokseen ja en tiedä olenko koskaan aikaisemmin täyttänyt liiton vaatimuksia päivittäisten happohyökkäysten estämiseksi. Taputan itseäni siitä hyvästä selkään. Sen sijaan että väistelen sitä katseellani, nostan kantta joka aterian jälkeen.

Se on valtavan pieni asia niinkin suureksi. Varastakaa se ihmeessä.


SHARE:

2 kommenttia

 1. Tahdon ehdottomasti varastaa ideasi. Mä en ymmärrä miten sait purkat näyttämään noin houkuttavilta. Pakko mennä kauppaan.. ostamaan purkkaa siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hops! En ole lainkaan huomannut tätä kommenttia. Mitä kuuluu? Onko purkkapurkki asemissa!?

   -Z

   Poista

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig