keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Lopun aikoja


Loppu viittaa alkuihin ja suuri tietämättömyys valtaa itseni. Olen toiveikas ja täydellisen pihalla. Nyt olisi syytä paljastaa että kaikki on ollu vain hyvää arvausta. Erittäin hyvää ja sivistynyttä arvausta, mutta räjähdysherkkää kutakuinkin. Se on vain muiden pääteltävissä. Onko tässä yliluonnolliset voimat pauhanneet mielikseen vai onko loogisempaa että sivistyneen arvauksen takana onkin vain ajattelija. Sellainen joka tykkää kukista ja vaaleanpunaisesta. 


Kolmen päivän rundi söi kaikki voimani. Meininki oli menestys ja tekisi mieli kehua juttua vuolaammin, mutta fokus on nyt toisaalla. Meitsi tulee ihan just seinän läpi eikä sille voi kukaan mitään. Sitten mä otan kainaloon oman beibin ja elän elämäni onnellisena loppuun saakka. Oon kirjoittanut stooria jo monta tuntia putkeen ja sydän hakkaa oudosti. Lupaan olla reilumpi jatkossa. Tää on ollu ihan absurdin typerää ollakseen niin sivistynyttä. 


Kysykää multa suoraan vastaan niihin toki. Ei ole aihetta jota ei voisi sivuta, mutta jos olen tietämätön niin paljastan senkin. En ole väittänyt lukevani mitään muuta kuin sarjakuvia.

Tuntuu että hattu tippuu kohta.
Tuntuu että happi loppuu kohta.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig