keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Kynsilakkapeli


Nurkkiin kertyy jatkuvasti sellaista jännää sievää tavaraa, kuten hienokantisia palapelejä joiden esillelaitossa taistelen. Haluan kaiken turhan ja turhamaisen löytävän tarkoituksensa. Toimiva koti koostuu kaikenkokoisista laatikoista, rasioista ja purkeista. Itse palapelit olen kasannut ja liimannut vankalle pohjalle. Ripustan ne seinälle tai jätän nojaamaan aihealueensa alttarille. 


Kesäisimmät kynsilakkani laitoin tietenkin Barbien omaan laatikkoon. Pyysin kavereilta heidän ylimääräisiä inhokkilakkojaan jotta ne eivät turhaan heillä seisoisi. Vien kelpaamattomat kierrätystorille josta hankin myös usein täydennystä. Ihmisillä tuntuu löytyvän kynsilakkoja vaikka eivät sellaista käyttäisi. Trendivärit kulkevat myös sykleissä. Suosikkini on puuterisen vaaleanpunainen metallilakka ysäriltä jota käytin paljon nuorempana. Tänään se on kuuminta paskaa.


Tokan luokan pikkujouluissa salapukkilahjana saatu kimmeltävä Batman-palapeli on todellinen aarre. Se on pysynyt mukanani koko tämän ajan ja vaalin sitä. Laitoin tummimmat syyskauden värit ja kimallelakat samaan laatikkoon. Nyt tulee taas niiden vuoro. Jahka kynnet hieman kasvavat aion nähdä vaivaa lisätä värin päälle glitteriä. Katselen jo tuota sähkönsinistä sillä silmällä. 


Jos saan lakkakokoelmani pidettyä näiden kahden laatikon verran olen aika taitava.
Säilyttää vain ehdottomimmat lempparit siinä salaisuus.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig