lauantai 15. syyskuuta 2018

Kirppistelyä pt.9

Hiusklipsi nutturaverkolla
Solukon syöpäyhdistyksen kirpputorilla on kaikki puoleen hintaan. Viimeaikoina olen yrittänyt hankkia yhden asukokonaisuuden kerrallaan. Telineestä löytyi lähes uusi fiftari henkinen korkeavyötäröinen kynähame napeilla ja olkaimilla. Yhteen aikaan se olisi ollut löytö. Vaikka se oli sopiva, en tunnistanut tyyliä enää omakseni ja pelkäsin sen jäävän tyystin käyttämättä. Päätin, että jos se jää vaivaamaan minua viikonlopun yli voin aina mennä takaisin. Joskus olennaisinta on mitä jättää ostamatta. Vaikka se olisi hieno ja hyvä ja jonkun elämänvaiheen mukainen, vaatteen pitää silti puhutella minua juuri sillä hetkellä kuin olen. 

Helmallinen paita
Yksinkertainen on kaunista ja olen viimein hyväksynyt mukavuudenhaluisuuteni. Jos haluan pukeutua hieman tyylikkäämmin joudun panostamaan vaatekappaleisiin jotka voin unohtaa ylleni. Olen kovin tarkka siitä ja hyvännäköisyyden ei pitäisi sulkea mukavuutta pois. Yves Sain Laurentin filosofian mukaan; tyylikäs nainen on mukavasti itsensä kanssa. Eikä kukaan pakota tänä päivänä ylle vaatteita joita ei halua pukea, siksi lempivaate kuluu kelvottomaksi ensimmäisenä. Trendeihin ja muotiin olen kasvattanut  vuoren kokoisen itsehillinnän. Varattomuus auttaa asiaan.

Sievät kengät
Selasin kirjaston ompeluhyllyä. Löysin virkkausoppaita ja hamereseptejä. Pienen opettelun ja vaivan päässä loistaisi unelmien vaatekaappi. Kierrätyskangasta on maailma täynnä. Oman tyylinsä rakentaminen alkaa loputtomista listoista suosikkiasioistaan. Ehkä näin syksyn kunniaksi päätän ettei ole kuin aikaa. Suljen päätteiden loputtoman sisältövirtauksen ja lähden kehittämään jotain kestävämpää. Siinä sisällä pielee pieni ripaus elämän tarkoitusta. Ainakin miksikä olen omakseni sisäistänyt. Siitä lisää jatkossa. 

Musta mekko
Tarvitsen pätevän kuvausseinän. Mustan mekon yksityiskohdat eivät tule nykyisellä esiin. Kellohelma ja liivimäinen yläosa. Se oli rakkautta ensisilmällä. Jos vaate ei herätä niitä tunteita silloin ei edes kannata. Viikon päästä on syntymäpäiväkeikka ja kasasin tämän kokonaisuuden hieman sillä mielellä. Nämä ynnäten saa yhtäaikaa arvokasta ja leikkisää. Täysin itseni näköisen siis. 

SHARE:

2 kommenttia

 1. Ihania löytöjä! :) Kirpputoreilla kiertely on kyllä niin antoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Näin amatöörina vasta näin sen. Hyvää Joulua!

   -Z

   Poista

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig