keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Kirppistelyä pt.6


Etsintäkuulutin sen täydellisen kesämekon. Kutsuhuuto universumille joka vastaisi seuraavan kirppikierroksen yhteydessä. Näin se toimii, ainakin minulla, miten teillä? Onhan tämä shoppailu lähtenyt aivan käsistä. Päiväkirja täyttyy tämänlaisista merkinnöistä ja olen innostunut pyörälenkkieni ohella aarteiden metsästyksestä. Se kuuluu osaksi suunnitelmaa. Aion elää elämääni tämän kautta ja se vaatii hankkimaan siihen sisältöä. Muuten vain haaveilisin tästä vieläkin ja odottaisin sopivaa päivää sen aloittamiseksi. 

Löysin mekon kuten sovittua. Sen helma yltää nilkkoihin asti ja esittelisin sen mielelläni, mutta säästelen sitä erityisempää tilaisuutta varten. Löysin paljon muutakin kuten tämän pilkullisen farkkupaidan. Sidotaanko paitoja enää yhteen. Ehkäpä tuon sen tyylin takaisin. Kiittäkää minua siitä myöhemmin.


Päivän tyyliä tukien ilmastointiteipillä korjattu laukku on vanha, rakas ja luotettu. Sinne mahtuu vain välttämättömimmät. Se sopii mihin kokonaisuuteen vain. Aion kuluttaa sen kelvottomaksi asti.


Lämmin lyhyt hame jää odottamaan viileämpiä säitä. 


Sain vihjeen kukallisesta kesämekosta ja lähdin ajamaan sen perään. Paljastui että se istui täydellisesti eikä vain täydellisesti. Olin kuin merten vaahdosta noussut se yllä.


Otin riskin ja mukaani lähti yksiolkainen mekko. Harhailen harvemmin symmetriasta ja yllätin itseni tästä suunnanvaihdosta. Pitänee paikkansa että jokaiselle on jotakin. Se vei minulta vain tavallista kauemmin löytää. En kyllä ota tästä itselleni tapaa. Olen syntymästäni asti ollut kaksiolkainen ja aion sitä olla jatkossakin.


Jos minulle tulee jostain mieleen sellaisia elokuvia missä viattomuus korruptoituu omaan uteliaisuuteensa, todennäköisesti olen etsinyt sitä koko ikäni sitä tietämättä.

Päästä minut pahasta
ja niineespäin.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig