tiistai 22. tammikuuta 2019

Vapaus kaikilleOllaan ihan hetki hiljaa mulla ei ole asiaa on hyvä meininki ja mä korkkaan tämän alttarin. Mä sanon ei ole lavaa kummempaa ellei siinä tanssiakaan saa ei mua kiinnosta pönöttää on liikaa kaunista elämää. Voi ei mitä sanottiinkaan silloin? Voi ei Vangit vapauttakaa illoin, että päästään viskibaariin.. ryypylle. Juon kunnes kesä koittaa ulkona on niin kovin harmaata mut ei anna sen haitata tää on lahja mulle sulta. Oii i i i i i i i ii korpit laulaa kuolemaa kukat kukkii ainiaan mä sanon kukat kukkii ainiaan! Voi ei miten se taas menikään? Suurempi tarkoitus kuten rakkaus on nurkan takana siis anna mun korkata tää kaunis elämä tällä kauniilla lavalla tässä ihanassa tuulessa on herkkää heilua. Voi ei mitä sanottiinkaan silloin? Voi ei hullut vapauttakaa illoin, että päästään viskibaariin.. ryypylle.

Vokaalit & sanat: Sini Eloranta Kitara: Juha Kreivi Basso: Anssi Pohjola www.deliastclairei.com Kuvaus, äänitys, editointi & miksaus: Jere Koivisto
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig