tiistai 6. kesäkuuta 2017

Bakkanaalit


Muistiinpanoja. Suurimmalla osalla asioista ei ole järin paljon merkitystä. Enimmäkseen kyse on maisemista. Jakaminen on välittämistä, mutta pitkien kirjeiden sijaan joskus riittää sievä postikortti. Kauneimmat ovat itsetehtyjä. 

"Terveisiä täältä Pohjolasta. Meillä on nyt kesä ja juhlistamme sitä miten parhaiten osaamme. Eristäytymällä tänne hiljaisuuteen. Juomalla väkeviä ja saunomalla. Tanssimalla raivokkaasti musiikin tahtiin kunnes uupuneina lepäämme silmiä nuotiotulessa. Lopuksi laulaen vanhojen piirrettyjen tunnareita. Toivottavasti siellä on kaikki hyvin ja että tämän paikan kauneus yltää sinnekin asti. Kertoisin enemmänkin, mutta tila loppuu kesken."


Onnistun löytämään aina kaikkein hienoimmat takahuoneet.


Kiitos tästäkin kokemuksesta. En sano enempää koska haluan pitää sen itselläni. Tässä modernissa ajassa asioilla ei ole tapana tapahtua ellei niistä kerro yksityiskohtaisesti, mielellään kuvien kera. Siinä tapauksessa tätäkään ei koskaan tapahtunut. Olen jo pidemmän aikaa ollut täysin sinut sen kanssa etten ole olemassa. Ja tämäkin päivä. Se asuu täällä kanssani. 


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig