perjantai 29. toukokuuta 2020

Laiskanlinna pt.2


Voi laiskuutta. Ottaisin tavaksi ja otin. Aika tuntuu muuttuneen. Viimeinen viikonloppu tehokasta yksinoloa alkaa, sille ajalle olen kirjoittanut pienen listan asioista joita vois ehtiä tekemään. Muutama piirros, pari siivottavaa nurkkaa, viimeistelyä valmiiden osalta. Imurointi.

Mietin olenko hukassa, olenko pihalla ja eksyksissä. Olenko taas ollut liikaa johonkin suuntaan ja kykenenkö halutessani häviämään, säälimättömästi kuratoimaan ulosantiani entisestään. Laittaa itseni ruotuun ja paketoida sopivaksi kädestä käteen. Kokeilen tehdä hengitysharjoituksia, sillä olen viime aikoina kuullut poikkeuksellisen monta vetoavaa ajatusta mietiskelystä jotka istuvat omakseni. Kenties tekeminen tekemättömyyden vuoksi ei ole ratkaisu kun voi vain olla tekemättä. Hengittämisessä on riittävästi tekemistä ja ensimmäiset viisi minuuttia vierähti nopeasti joten kasvatin sen kymmeneen, tällä tavoin puoli tuntia päivässä on ihan kohta osa vakkarirutiinia.


Vartiotorni rakas sänkyni. Sisustuksen yhtenäistäminen on mahdotonta ellei riisu väripalettiaan siten kuten moni sisustaja tuntuu tekevän. Neutraalia ja valkoista jota voi sesongin mukaan päivittää helposti vaihdettavilla koristeilla ja erivärisillä tyynyillä. Kamalaa. Tämä ei minulta onnistu, haluamisesta saati käytännöstä johtuen. Olen löytänyt yhtenäisyyden kaaoksesta. Syleilen sitä. Kun mikään ei sovi toisiinsa se on itsessään harkittu kokonaisuus. Muutama yksittäinen teema toistuu; kukat, sydämet ja vaaleanpunainen. Vaikka näen itseni peilistä kurjana komeana Byronilaisena sankarina, ehkä juuri sen takia en halua kieltää itseltäni mitään suloista.


Mun vuodenurkka on ihan sairaan kiva. Niin mukava. Fuckin' extracozy.


Kun mikään ei sovi yhteen, kaikki sopii.


Aamun tärkein on kuppi kahvia ja piirrettyjä.  Ihan tosi, se on niin paljon parempi tapa aloittaa päivänsä kuin selaamalla fiidiään tai lukemalla uutiset. Sellane parikyt minuuttia maailman pelastamista vilkkaina värikuvina antaa just sen oikean buustin päivälle kofeiinin lisäksi. Viimeksi olen katsonut kummatkin tuotantokaudet Star Trek: The animated series joka aivan hulvatonta kamaa suoraan 70-luvulta. Lämmin epäironinen suositus siihen suuntaan. Niiden viikkojen ajan jokainen aamu alkoi oikealla jalalla. Kohti tuntematonta.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig