keskiviikko 29. elokuuta 2018

Sex, drugs & rock'n'roll

Ou beibi hitto näitä fiiliksiä. Join liikaa ja siks kai itketti. Joku stressi purkautuu eikä mua hävetä ilmaista sitä. Hyvän frendin seurassa se kuulu asiaan avautua. Kaikin puolin oli mahtavaa eikä voi kieltää etteikö tehnyt hyvää. Joku recap ja nollaus. Juttuu alkaa oleen jo liikaa niin tippuu taakka jo ihan itestään. Just hyvä. Päätä särki koko matka kotiin, tuijotin maisemia suu auki kuin hölmö. Halusin vaan äkkiä himaan odottaa olojen ohittamista. Ei oo nälkä mut pakko syödä. Tuonki vois lukee jotenkin toisella tavalla, mut bassolinja on se et ympyrä on täydellinen. Rakkaus. Se nyt vaan käy järkeen.

"Mistä sun kirja kertoo?"
-Se on niinku manuaali aikamatkustuksen prinsiipeistä jonka idis on varmistaa että ensimmäinen miehitetty matka onnistuu. Riski eksymiseen on suuri ja tarvitaan paljon muutakin kuin vain tarkat koordinaatit. Matkustajan itsensä kouluttaminen perspektiivikepposten varalle on yhtä ellei tärkeämpää. Mut oikeesti se on holtiton rokkiseikkailu ja semmonen limanen harlekiini.
"Mitä sä meinaat?"
-Kovaa pornoa.

Pitäis väsyttää itsensä jotenki ja mä kannatan muutenkin nukkumista. Tää mun skarppi on tarpeen huomenna. Jos mä vielä hetken tuotan tekstii niin ehkä saan lisäks aikaansaaneen olon. Jouduin tänään pitämään tangosta kaksin käsin kiinni metrossa. Oon kahden vaiheilla tosta mekosta keikalle. Se näyttää hyvältä, mut onko musta kuitenkaan laittaan noita korkokenkiä kaveriksi. Eikä se voi olla jokotai. Mä tasapainoilen niiden kanssa huomenna ja teen päätöksen. Tekee mieli olla nätti. Voi hitto. Huomenna se alkaa.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig