maanantai 27. elokuuta 2018

Päivän asu pt.4


Basisti innostui pukemaan vieraitaan ja luopui flanellipaidasta, "emmä sitä koskaan käytä." Tämä on moninkertaisesti istuvampi kuin ne missä kuljin koulussa. Tykkäsin kun ne roikkui ja peittivät mahdollisimman paljon. Hihat sai aina käärittyä ja housutkin sai lötköttää. Tulihan siitä välillä sanomista. Että menee muodin ohi ja joku päivä tytöt vie mut shoppailemaan kunnon vaatteet. Ei koskaan menty.


Ei riittänyt kun kerran ostin ne lahkeista leveemmät housut. Vääränlaiset ja piti olla useampi kuin yhdet. Kai ne jossain kohtaa hogas että turha yrittää stailata. Millä rahalla olisin ne kuteet saanut kaupasta ulos eikä kukaan suostunut lähtemään kirpputorille. Kirppisfiilistely oli elämäntapa ja harrastus,  semmonen varhain sisäistetty välttämättömyys. Mua ei vaan kiinnostanut pätkääkään. Näytin mielestäni hyvältä. Pidin kaikkia hulluina.


Shortsit sain frendin kaapintyhjennyskasasta. Ne on jäänyt vähän isoiks. Vaatteet saa näkyä mut ei tuntua. Mukavuusjutut määrittää melko paljon. Aistiherkkyydet tyylisuuntana. Puin kerran tiukempaa ylle ja opettaja tokaisi miten mukavaa kun pukeudun naisellisemmin. En pitänyt sitä asiallisena. Kai niitä vaan salaa pelotti että kasvan kieroon. Haistakoon paska.


Kengät saa pian uutta maalipintaa. Nyt just nautin niistä rumina.


Olen saanut pidettyä kynnet lakattuina koko vuoden.

Löysin semmosen ysärilelun jolla koristaa tukkaa.

En tiedä miten sen kääntäisi Suomeksi.

"Hair wrap."

-Hiuskääre?

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig