keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Huone


Vaikka huone on pieni sen voi somistaa. Lukuisat käytännöllisyydet tekevät siitä paremman kuin osaisi huoneelta vaatia. Kattokruunu tuo kaiken yhteen. Sitä ei ole kukaan koskaan käyttänyt sen alkuperäiseen tarkoitukseen, mutta se on mitä parhain koruteline. 


Jokaisen itseään kunnioittavan Jumalattaren kuuluu omistaa peilipöytä joka englanniksi on yksinkertaisuudessaan käännetty turhamaisuudeksi. Aseta peilinselkä vasten ikkunaa ja kylve aamuauringossa. Tee alttarista itsesi näköinen. Väittäisin että pelkkä pöytä on tärkeämpi ehostin kuin itse ehostajat. 


Joka juhlan kalteva seinäpeili on elävä teos ja käytännöllinen varasto kaikelle krumeluurille joille ei koskaan löydä säilytyspaikkaa koska seuraavaa käyttökertaa joutuu odottamaan kokonaisen vuoden. Ei kukaan oikeasti tee mitään vappuhuiskalla, mutta vielä vähemmän sellaista tarvitsee hankkia joka toukokuu uudestaan. Eikä kukaan kehtaisi luopua virpojain vitsoista, mutta niiden ilo on niiden askartelemisessa. Enkä tiedä muista, mutta mielestäni Joulu voi ihan hyvin olla vaikka joka päivä. Samoin karnevaalit.


Sisääntulo ei ole minkäänlainen ilman vieraskirjaa. Yhtä hyvin kutsuvieraat voivat osallistua ikuisesti keskeneräiseen novelliin, jos he kerta ovat uskaltaneet kylään tuon ulkona villiintyneen pakkasen halki, tai jättää pienen kiitoksen onnistuneesta ehtoosta. Tervetulotaide elää omaa tarinaansa. 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig