keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Aamu

Ei lainkaan hataraa. Aikaistuneita herätyksiä ja lupaus  leivonnaisesta. Sulkisin kaiken ulkopuolelle ellen olisi  tehnyt niin jo. Näin kerrankin hyviä unia. Uudesta parhaasta  kaverista ja valituksi tulemisesta. Jopa aamupiirrettyjen  hirviö teki vaikutuksen. Kotikaupungin pelastamista  yksinkertaisella kaavalla; tiaranheittoa ja vastustajat  tomuksi. Kuunkulkija ehtii vielä nauttia huvipuistosta ja  syödä jäätelön ystäviensä kanssa. Näin alkaa päivä ja sen  paras hetki kahvikupin kanssa on yhtäkkiä menneessä. Yksi  siemaus riittää kunnes huomaan että ulkona paistaa aurinko.


Puen luomeni  tähtitomuun.  Kuvailen toimeni  runomaisesti. Se tuo  sen ylimääräisen tason arkeen jonka pelkäsin unohtavan kunhan tästä kasvan. Olisinpa silloin tiennyt etten unohda koskaan mitään vaikka kuinka viineilläni hienostelen. Se on hapanta kai siksi.

Kunhan muistaa pukea lämpimät sukat ennen kävelylle lähtöä. Voikohan sukkia kutsua varvasnaamioiksi. Kokeilen sitä päivän ja jos pidän siitä jääköön se sanastoon.

Jos mieleen eksyy pilviä jotka eivät sinne kuulu voi aina päästää kummia ääniä joilla ne säikäyttää pois. Onhan se erikoista ohikulkijalle, mutta tietäisivät vaan kuinka tehokasta se on. Ottaisivat heti opikseen.
Rakkaudella,
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tämä hyvä. P.s. kaivataanko lisää villasukkia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis juu ehdottomasti! Parhaat sukat mitä oli, jos samanmoiset sais <3

      Poista

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig