tiistai 12. joulukuuta 2017

Lumisadetta

*:・゚✧

Ei ole kukaan kieltänyt etteikö Joulukuun koristeita saisi pitää ympäri vuoden. Tämä voi olla kaikkien juhlapäivien koti sillä täällä asuu kaikki vuodenajat. Ikkunan takana on lumimyrsky ja voisin uskaltaa huomispäivänä ottamaan kuvia talvimaailmasta jos se vain jaksaa minua sinne asti odottaa.


Keräilen innoissani jätepaperia talteen. Turhaudun kun näen sen menevän hukkaan. Siitä voi askarrella vaikka lumihiutaleita tai piirtää puuväreillä koukeroita ja kääriä siihen lahjoja. Olen kovin säästeliäällä tuulella ja koitan tehdä parhaani. Mitä vähemmän haluan asioita sitä vähemmän kaipaan niitä, kun sen sijaan voin soveltaa jotain aivan yhtä hyvää samalla tarkoituksella jostain, mikä jäisi muutoin käyttämättä. Ymmärrättehän, olen eläin joka rakastaa kauneutta ja varmaan juuri siksi käytän vaivani sen säilyttämiseksi. En kaipaa kaipaamista kun voin haaskata aikani ihasteluun. Ei sen tarvitse olla uusi taikka täydellinen, mutta olen varma sen ainutlaatuisuudesta. Kuin lumihiutaleesta. 

Ne ovat pieniä asioita ja joku voisi sanoa ettei niillä ole merkitystä, mutta olen nähnyt talven ja tiedän pienten asioiden mittakaavan. Kysyvät he minultakin miten noin pienestä ihmisestä voi lähteä niin iso ääni. Enkä kerro vaikka tietäisin vastauksen, ei sellaiset usko minua kuitenkaan. Ei ole sääntöä joka vahvistaisi poikkeuksen. On vain hyvä ele kerrallaan.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig