sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Kuupäiväkirjat


Sovitaan että tästä tämä alkaa, mikä ikinä on alkaakseen. Vaikka onhan tässä jo aluillaan ollut jo jonkin aikaa vaikka mitä, milloinkin ja mimmosta. Eikä se tunnu riittävän kun jonkinsortin jaarittelun taaksen piilotan kaiken sen, oikeasti mielenkiintoisen. Kullakin on elämässä haasteensa ja tietty abstrakti tuntuu turvalliselta. Se tekee minusta etäisemmän ja vetäydyn tietoisesti. Vakuutan kuitenkin että voin oikein hyvin vaikka olen harvinaisempi kasvo tutuissa paikoissa. Olen viime aikoina ollut täällä kuussa pidempiä jaksoja. Eikä täällä kauheasti tapahdu mitään. Pidän siitä. Olen vain unohtunut pohtimaan ja koitan levätä niin paljon kuin mahdollista. 

Ehkä joku löytää tämän ja vie terveiseni perille, mutten niin välitä. Se on ero entiseen.

Toivon vain hyvää. Vain hyvää. Vain hyvää. Olen täällä jos tarvitsette minua. 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig