perjantai 13. huhtikuuta 2018

Työväentalo

Suomen kaunein työväentalo

 


En käy kieltämään kuinka kopeaksi se tekee kun kotinaan on hänen kaltaisensa linnake. On sitä maankuulut elokuvaohjaajatkin katsoneet sillä silmällä ja sisältä vielä hienompi. Olen minä kerran humalassa halannut pihapuolen rappausta, suudellut seinää ja tunnustanut talolle rakkauteni. Jos jonnekin jäisin kummittelemaan niin varmaan tänne. Epäilty on että jollain on käynyt sama idea kauan aikaisemmin. Vaikka valot laittaisi päältä pois, ulos mentäessä on ne joku mystinen taas sytyttänyt. 


Pyörälenkki kiertää Puistolinnan kautta ja juon soodaveteni omassa seurassa. Odotin ystävää ulkomailta. Viimein nähdessämme sukelsin illaksi espanjalaisen voimametallimaailman uumeniin ja sen päätteeksi olin onnellinen että hänen onnistui paeta. Jaettu alamme musiikissa osaa olla äärimmäisen kiittämätön paikka. En ole nähnyt kiertueita kuten hän ja rakkaus lajiin pitää hitaasti hukkuvankin pinnalla kunnes ohimoille ilmestyy harmaita suortuvia. Isojen lavojen jäätyä taakse hän kertoi uudesta merirosvoyhtyeestään joka esittää heviklassikoita lapsille. Get them young.

"Se oli vain bisnestä, lapset ovat aitoja"

Leikkiähän tämä vain ja kun se sydän revitään rinnasta se pitää nostaa maasta ylös, hieman oikoa ja laittaa se takaisin sinne minne kuuluukin. Mistä hyvästä tulet ja kuka hyvänsä olet. Olemme kotoisin samasta aallosta. 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Aamiaiskone . All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig